HomeNieuwsBizarCanadese vrouw wordt rijk dankzij haar voeten

Canadese vrouw wordt rijk dankzij haar voeten

Het gat in de markt vinden is de natte droom van veel ondernemers. Jessica Gould zag die droom werkelijkheid worden. De Canadese krijgt elk jaar zo’n 61.500 euro op haar loonbriefje gestort. Het enige wat ze daarvoor moet doen is foto’s van haar voeten maken.

Jessica Gould is met andere woorden een fetishmodel. Aan Cosmopolitan geeft ze toe dat dat niet van kleins af aan haar droomberoep was. Pas toen ze een advertentie zag voor vrouwelijke voetmodellen besloot ze haar kans te wagen. Ze liet enkele foto’s maken en plaatste die online. Het duurde niet lang of ze werd overspoeld door verzoekjes en complimenten.

“Ik had nooit gedacht dat iemand geïnteresseerd zou zijn in mijn voeten”, vertelt ze al lachend. “Maar op een bepaald moment besefte ik dat veel mannen daarvoor wilden betalen.”

11.000 volgers

De 32-jarige vrouw uit Ontario richtte een Instagrampagina op en sindsdien gaat het snel.  Fans met verzoekjes moeten eerst geld storten via PayPal. Vervolgens plaatst ze onder de naam Miss Scarlett Vixxen plaatjes online. Met succes, want ondertussen heeft ze al meer dan 11.000 volgers op Instagram.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels