HomeNieuwsBizarDeze dames zijn boos omdat ze ‘te knap’ zijn voor datingapps: “Zo...

Deze dames zijn boos omdat ze ‘te knap’ zijn voor datingapps: “Zo teleurstellend” (foto’s)

Enkele vrouwen hebben online hun teleurstelling geuit over de datingapps die ze gebruikten om de liefde van hun leven tegen te komen. Naar eigen zeggen zijn ze ‘te knap’ en denken de apps dat hun foto’s niet echt zijn. Eén van hen voegde daar ook nog aan toe dat haar looks intimiderend werken bij mannen.

Zo is er bijvoorbeeld Playboy-model Tahlia Paris, een 24-jarige schone uit Los Angeles, in het Amerikaanse Californië. Zij claimt dat haar foto’s plots zijn verwijderd op de bekende datingapp Bumble en gelooft dat dat is omdat ze ‘te knap’ zou zijn. Ondertussen is de vrouw al 4 jaar single.

”Intimiderend”

Een ander Playboy-model, Elizabeth Marie Chevalier, een 27-jarige uit San Diego, is dan weer 6 maand single en geeft vooral aan dat mannen haar intimiderend vinden door haar knappe looks. “Dating is moeilijk. Mannen zijn bang omdat ik zo mooi ben,” zo vertelt ze. “Er is mij verteld dat ik intimideer omdat ik groot ben, knap ben en een intense persoonlijkheid heb…”.

De 24-jarige Alaw Haff geeft dan weer aan dat ze van zowel Tinder, Bumble als Hinge geband is. “Ik zou nooit offensieve foto’s gebruiken, maar door mijn modellenwerk is het wel niet makkelijk om foto’s van mezelf te vinden waarop ik niet gewoon lingerie of zwemkledij draag.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels