Vind ons op

Zita

Bizar

Bruid niet te spreken over make-up voor haar trouw: «Dan had ik het beter zelf gedaan!» (video)

Een Amerikaanse vrouw was behoorlijk teleurgesteld over haar make-up voor haar trouwdag. Ook haar volgers vinden het resultaat bedroevend.

De vrouw, ene Haley, wilde er uiteraard op en top uitzien op haar huwelijk en schakelde een professionele make-up artist in die ze 300 dollar (276 euro) betaalde. Toen ze het resultaat zag, viel ze echter achterover van verbazing. «En hier heb ik 300 dollar voor betaald!? Dan had ik het beter zelf gedaan!», zucht ze in een TikTok-video.

Amateurisme

De meerderheid van haar volgers is het erover eens dat het resultaat tegenvalt. «Wie zegt dat dit niet slecht is, liegt. Make-up voor je trouw moet perfect zijn, en al zeker voor die prijs», «Dit is behoorlijk amateuristisch», en «De meesten onder ons zijn beter opgemaakt om naar de supermarkt te gaan», is de algemene teneur in de reacties.

Tweede keer, goede keer

Uiteindelijk legde Haley de situatie uit aan de eigenares van het schoonheidssalon en kreeg ze gratis een nieuwe behandeling. «De eigenares deed deze keer mijn make-up en haar zelf en nu ziet het er prachtig uit. Ik ben zo blij!», glundert ze.

Het bedroevende resultaat:

@stellarb0mb

What the actual duck #weddingmakeup #DeserveADrPepperDuet #OscarsAtHome #SeeHerGreatness #makeupartist #badmakeup

♬ Ms. Saxon – Augie Bello

Haar gezicht zonder make-up:

@stellarb0mb

Reply to @rookirooki1 I mean… this doesn’t seem difficult

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Het uiteindelijke (goede) resultaat:

@stellarb0mb

Reply to @urapplesauceisspicy #greenscreenvideo #greenscreen FINAL UPDATE! #weddingmakeup #makeupartist #weddinghair #HaloSilverTeam #OscarsAtHome #fyp

♬ Oblivion – Grimes

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/bruid-niet-te-spreken-over-make-voor-haar-trouw-dan-had-ik-het-beter-zelf-gedaan-video

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top