HomeNieuwsBizarDeze bridezilla vindt dat zwanger bruidsmeisje haar huwelijksfeest verpestte omdat ze "met...

Deze bridezilla vindt dat zwanger bruidsmeisje haar huwelijksfeest verpestte omdat ze “met alle aandacht ging lopen en omdat haar partner té knap is”

En nadien zocht ze online voor begrip. Helaas…

Op subreddit ‘AmItheAsshole?!?’ kunnen mensen vragen of ze een klootzak zijn of niet, afhankelijk van de beschreven situatie. Da’s ook wat ene ‘ignoredbride’ begin deze maand deed.

“Ik was ons huwelijksfeest al drie jaar lang aan het voorbereiden. Toen mijn man mij ten huwelijk vroeg, hadden de meeste bruidsmeisjes nog geen vaste partner. Twee van hen hadden wel een vriendje. Ik wou hen dan wel een ‘plus one’ geven. Anna (die toen geen vaste partner had, red.) leek dit niet leuk te vinden aangezien ze toen wel al aan het daten was met de kerel die nu haar man is.”

Niet veel later trouwde Anna ook met de man en ze bracht hem dus ook (nadat elk bruidsmeisje tóch toestemming kreeg om iemand mee te brengen) mee naar het huwelijksfeest van ‘ignoredbride’. “Ze was hoogzwanger en pakte daar ook mee uit. We zijn beiden vrij jong (25) en in de cultuur van mijn man is zwanger zijn voor je 30 jaar oud bent nogal raar. Ze trok dus zeker de aandacht vanwege haar zwangerschap. Ze heeft ook een levendige persoonlijkheid en overschaduwt iedereen die in haar buurt vertoeft. Haar man is ook heel groot en zéér knap, waardoor ook hij veel aandacht kreeg. Toen ze gingen dansen, waren alle ogen op hen gericht.”

Via de ‘plus one’ van een ander bruidsmeisje had Anna ook nog een vriend meegenomen naar het feest. Die vriend bleek echter aan te pappen met de broer van de bruid. “Hierdoor werd hij geout als homoseksueel en ook dat zorgde voor veel ophef”, aldus ‘ignoredbride’. Nadien verliet ze vroegtijdig haar eigen huwelijksfeest. “Ik kan zelfs niet naar de foto’s kijken zonder te wenen en wil het hele feest opnieuw doen”, vult ze aan.

“Ik vind echt dat Anna mij een nieuw huwelijksfeest verschuldigd is. Of zie ik dat verkeerd?”, sluit ze haar verhaal op Reddit af. Aan de reacties te lezen zijn er helaas maar weinigen die vinden dat ze gelijk heeft… “Je beweert geen ‘bridezilla’ te zijn, maar dat zeggen ze allemaal”, laat iemand weten. “Jij bent de klootzak en ik weet zelfs niet waar eerst te beginnen om dat uit te leggen”, reageert een andere Reddit-gebruiker.

Foto: Freeimages.com – Fernando Weberich

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels