HomeNieuwsBizarDe lelijkste hond ter wereld heeft het loodje gelegd

De lelijkste hond ter wereld heeft het loodje gelegd

Begin juni werd de 9-jarige Engelse bulldog Zsa Zsa nog verkozen tot lelijkste hond ter wereld, maar amper een maand na de verkiezingen is het arme beestje overleden. Gelukkig kreeg Zsa Zsa een waardig afscheid van haar baas Megan.

Het grote publiek maakte een maand geleden voor het eerst kennis met de Engelse Bulldog, die meteen in het oog springt door haar brede schouders, extreem lange tong en scheve tanden. “Ze is zo lelijk, dat ze weer mooi is”, zo vertelt Megan daarover.

In shock

Zsa Zsa groeide op bij een hondenfokker, waar ze vier jaar geleden geadopteerd werd door Megan. Die koestert een diepe liefde voor haar trouwste viervoeter. “Ik ben in shock door de dood van Zsa Zsa”, klinkt het. “Ze is gestorven in haar slaap, maar het is moeilijk om te geloven dat ze er echt niet meer is.”

Bekend beest

De hond kreeg wel een mooi afscheid en een graf in de tuin. “We hebben haar buiten op het gras gelegd en nog enkele laatste woorden uitgesproken”, aldus Megan tegenover E! News. Megan had nog grote plannen met Zsa Zsa: ze hoopte de bekendheid van het dier te gebruiken om een einde te maken aan hondenfokkers.

Bron: Flair.be

Het bericht De lelijkste hond ter wereld heeft het loodje gelegd verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels