HomeNieuwsBizarDame ontdekt VERBORGEN CAMERA tijdens het douchen. Wie haar zat te begluren?...

Dame ontdekt VERBORGEN CAMERA tijdens het douchen. Wie haar zat te begluren? Wel…

Straf verhaal uit Hangzhou, een stad in China.

Daar was een dame rustig aan het douchen toen ze plots iets hoorde vallen. Aanvankelijk wist ze niet meteen wat het was.

Dus besloot ze om het aan haar beste vriendin en diens man (genaamd Sheng, red.) te tonen. Sheng vertelde dat het om een soort ‘spycam’ ging, maar deed aanvankelijk alsof hij zelf gechoqueerd was door de ontdekking.

“Nood aan wat opwinding”

Na haar bezoekje aan het koppel, besloot de dame om bewakingsbeelden te bekijken. Daarop was te zien hoe Sheng (de man van haar beste vriendin dus, red.) op 22 juli haar appartementsgebouw bezocht had, op een moment waarop zij met Shengs vrouw iets gaan eten was. De dame had ook de deur van haar appartementje niet op slot gedaan, omdat ze ’toch iedereen goed kende in het gebouw’.

Op 3 augustus werd de man gearresteerd op verdenking van het installeren van de camera. Hij gaf uiteindelijk toe dat hij, “wegens nood aan wat opwinding”, de kleine camera onder de wastafel van het slachtoffer geplakt had.

In geen tijd had de camera zeven videoclips gemaakt. “Walgelijk”, reageerde Shengs vrouw op wat haar man gedaan had. De man blijft nu aangehouden in afwachting van verder onderzoek.

Foto door Leah Kelley via Pexels – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels