HomeNieuwsBizarDaarom was je kleren van SHEIN maar beter vooraleer je ze draagt:...

Daarom was je kleren van SHEIN maar beter vooraleer je ze draagt: «Is dit écht?!» (video)

Op beelden is te zien hoe vuil online gekochte kleren kunnen zijn. Je wast ze dus best altijd eerst even, al lijken de meeste mensen dat wel te snappen.

Bestel je weleens kleding bij de Chinese online winkelketen SHEIN? Dan kunnen we je een stevig programma in de wasmachine aanraden. Een TikTokster, ene Morgan, toont in een video immers wat er allemaal van haar zwarte outfit afkomt in het water. Dat ziet er behoorlijk vies uit, al gaat het vermoedelijk gewoon om kleurstof.

Verontwaardiging

De video werd al bijna 1 miljoen keer bekeken en zorgt voor verontwaardiging, al gaan de meeste mensen ervan uit dat iedereen gekochte kleren meteen wast. «Is dit écht?!», «Waar ik ook kleren koop, ik was ze ALTIJD voordat ik ze aandoe. Ik zou dat iedereen ook aanraden», en «Huh? Dus er zijn écht mensen die nieuwe kleding dragen zonder ze eerst te wassen?», wordt er gereageerd.

@morgannn1507

#shein #fyp

♬ original sound – Morgan

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/daarom-was-je-kleren-van-shein-maar-beter-vooraleer-je-ze-draagt-dit-echt-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels