HomeNieuwsBizarBuiten eten in een doorzichtige iglo, in Londen kan het

Buiten eten in een doorzichtige iglo, in Londen kan het

In de Coppa Club in Londen kan je nu zonder zorgen buiten eten. Met hun verwarmde, transparante iglo’s hou je het terrasgevoel het hele jaar vast. 

De Coppa Club is door zijn uitzicht op de Thames en de Tower Bridge een groot succes sinds hun opening in mei 2016. Ze merkten dat het terras enorm in trek was bij hun klanten vanwege het mooie panorama. De eigenaars besloten het daarom mogelijk te maken om ook ’s winters buiten te kunnen eten. Het resultaat waren deze knusse iglo’s.

iglo's
Foto Coppa Club

De iglo’s zijn verwarmd en uitgerust met zachte dekens en kussens. Verder vind je er een speaker voor wat aangename achtergrondmuziek terwijl je van het uitzicht geniet. Ook hoef je jezelf niet buiten adem te zwaaien naar de ober, want binnen elke iglo is er een knop die je kan gebruiken als je nog iets wil bestellen.

Dat de gezellige hutjes in de smaak vallen, is te merken aan de volgeboekte agenda. Zo zouden er na midden januari pas opnieuw plekjes vrij zijn. Wie er eens wil dineren, moet er dus op tijd bij zijn.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels