Vind ons op

Zita

Bizar

Bruid openhartig: “Tijdens mijn trouwfeest had ik een seksspeeltje tussen mijn benen. Mijn man had de afstandsbediening!”

In een interview met ‘Body+Soul’, een Australische website, praat een bruid openhartig over de ‘mooiste dag van haar leven’.

Haar trouwfeest werd alvast een moment om nooit te vergeten. De reden? Ze had een seksspeeltje tussen haar benen gedurende de hele dag. Haar man kwam eerder met het idee op de proppen. “Niemand zou het weten”, aldus de bruidegom. Pittig detail: hij zou tijdens het trouwfeest de afstandsbediening van het speeltje in zijn bezit hebben.

“Nadat ik zeker was dat het ding discreet genoeg was en niet te veel lawaai zou maken… ging ik akkoord met zijn voorstel”, aldus de anonieme bruid. “Het was achteraf gezien de beste keuze die ik die dag gemaakt heb. Op het trouwen met mijn man na”, vult ze aan.

“Ik kwam bijna klaar op de dansvloer”

“Het begon allemaal eerder traag. Maar dan moest ik mijn speech geven. Eerst was het subtiel… Maar halverwege mijn speech voerde mijn man de intensiteit van de vibratie op. Ik begon te kronkelen alsof ik dringend naar het toilet moest. Enkele aanwezigen keken me raar aan… En dan zag ik mijn man met een brede glimlach naar mij kijken”, vervolgt ze haar verhaal.

De bruid wist gelukkig uit haar woorden te geraken. Maar later die avond ging het er opnieuw ‘pikant’ aan toe. “Ik kwam op een bepaald moment bijna klaar op de dansvloer, omringd door familie en vrienden… Op het einde van de avond, toen we terug in onze kamer waren, bleek dat extra ‘pleziertje’ (doorheen de dag, red.) het beste voorspel ooit te zijn”, besluit ze. Pittig!

Foto door Emma Bauso via Pexels – Bron: Body+Soul/Daily Star

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top