HomeNieuwsBizarBritse man gaf al 16.000 euro uit aan het opspuiten van zijn...

Britse man gaf al 16.000 euro uit aan het opspuiten van zijn lippen

‘Less is more’, is een principe dat niet telt voor de Britse James Holt. De jongeman is zo verslaafd aan cosmetische ingrepen dat hij al een fortuin neertelde om er mooier uit te zien. Vooral zijn lippen zijn een bron van ergernis voor hem. Een keer ging het mis en barstte zijn lip zelfs bijna open door de grote hoeveelheid ‘fillers’. 

Holt is al heel zijn leven onzeker over de manier waarop hij eruit ziet. Op zijn 16de besloot hij er iets aan te doen en ging de Brit voor het eerst onder het mes. Aangezien hij het meest onzeker was over zijn lippen, liet de 24-jarige jongeman lipfillers steken (een procedure waardoor je een vollere mond krijgt). “Ik hou van mijn fake look. Ik ga ook naar verschillende artsen en gebruik verschillende methodes zodat het effect een beetje afwisselt”, aldus de man aan de krant The Daily Mail.

Verslaving 

“Ik zag dat actrices en Hollywoodsterren ook onder het mes gingen, dus ik volgde. Na een tijdje werd het een verslaving. Het begon met mijn lippen, maar ik liet na een tijdje ook botox inspuiten. Ik voelde mij geweldig.” Acht jaar later heeft Holt 15.600 uit aan cosmetische ingrepen uitgegeven. Het geld voor de operaties krijgt hij naar eigen zeggen van sugardaddy’s. Daarbij horen om de twee maanden lipinspuitingen, botox, twee neuscorrecties, een operatie aan zijn wangen en een bilvergroting bij. Maar al deze operaties zijn niet zonder gevaar. Tijdens een van de lipfilling-sessies sprong het hele goedje uit zijn mond, als gevolg daarvan zit er nu een deuk in het midden van zijn lip.

Nooit echt gelukkig 

“Vroeger zag ik er saai en lelijk uit, nu kijken mensen tenminste naar mij als ik ergens binnenwandel”. Toch geeft hij toe dat hij nooit echt gelukkig zal zijn met zijn uiterlijk en dat er altijd wel iets zal zijn om aan te sleutelen. Ook zijn familie is niet gelukkig met de metamorfose. “Ze vinden dat ik te ver ben gegaan en vragen om te stoppen met de procedures. Maar het is ik die beslis en het is mijn lichaam.”

Het bericht Britse man gaf al 16.000 euro uit aan het opspuiten van zijn lippen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels