HomeNieuwsBizarBoezemvrienden nemen sinds hun tiende elke vijf jaar samen pasfoto’s en dat...

Boezemvrienden nemen sinds hun tiende elke vijf jaar samen pasfoto’s en dat ziet er ZO uit! (foto’s)

Maak kennis met Keith Laughton en Martin Downle, twee boezemvrienden die ondertussen beiden 60 jaar oud zijn, en hun 50-jarige jubileum mochten vieren recent. Hoe? Wel, de kameraden maken sinds hun tiende elke vijf jaar foto’s in een fotohokje met elkaar.

En het zijn die foto’s die nu de wereld rondgaan, want hun uitzonderlijke vriendschap is iets waar enorm veel mensen naar opkijken. Keith is een gepensioneerd ambtenaar, Martin een paramedicus. Ze namen hun eerste foto dus vijftig jaar geleden in een fotohokje in een Woolworths-winkel in Londen. Vijf jaar later kwamen ze elkaar toevallig wéér tegen en opnieuw maakten ze een foto samen.

Herinneringen

Reden genoeg voor het tweetal om dat te blijven volhouden. En dat is gelukt! “Onze levens zijn niets anders geweest dan twee normale jongens, we hebben niets spectaculairs gedaan, we hebben gewoon altijd die vriendschap behouden”, zo vertelt Keith. Dat het vandaag wat moeizamer gaat om in zo’n hokje te kruipen met je beste vriend, dat geven de heren graag toe. Maar ze blijven ondertussen lustig voortdoen. En dat is ongelooflijk mooi om zien!

Foto: Facebook

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels