HomeNieuwsBizarBoer vermoordt hond van buurman en dient hem vervolgens aan baasje op

Boer vermoordt hond van buurman en dient hem vervolgens aan baasje op

Een Zuid-Koreaanse boer heeft de hond van zijn buurman om het leven gebracht. De man nodigde vervolgens het baasje uit voor een etentje. Daar serveerde hij de viervoeter aan zijn nietsvermoedende buurman.

In Zuid-Korea was een boer de blaffende hond van zijn buurman zo beu dat hij het heft in eigen handen nam en besloot de lawaaimaker om het leven te brengen. Daar stopte het niet. Hij besliste om de eigenaar van de Welsh Corgi uit te nodigen voor een etentje. Op het menu stond de vierpoter. Dat meldt de krant The Guardian.

De 62-jarige Zuid-Koreaan gaf zijn misdaad toe nadat een andere buurman de familie van het baasje vertelde over de gruwelijke feiten. In een vlaag van woede zou de man een steen naar de blaffende hond hebben gegooid en viel het beestje bewusteloos neer. “Pas nadat de hond bewusteloos was, heeft hij hem gewurgd en later ook gekookt”, zegt een politieagent uit Pyeongtaek. “Daarna nodigde hij zijn buren uit om het dier te komen opeten, inclusief het baasje.”

Delicatesse

Hondenvlees werd lang gezien als een delicatesse in Zuid-Korea, maar de consumptie is aan het dalen. Toch worden jaarlijks nog steeds een miljoen honden opgegeten. Hondenvlees werd lang gedacht energie te geven aan de eter. Tegenwoordig worden viervoeters steeds meer aanzien als huisdieren. Bij jongere generaties is het eten van de dieren zelfs taboe geworden.

Het bericht Boer vermoordt hond van buurman en dient hem vervolgens aan baasje op verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels