HomeNieuwsBizarBIZAR. Vrouw wil dat buren trampoline verplaatsen om DEZE reden

BIZAR. Vrouw wil dat buren trampoline verplaatsen om DEZE reden

Wie een huis wil verkopen of verhuren, wil dat alles er piekfijn uitziet. Ook het uitzicht in de tuin. En daar zat een Britse vrouw met een probleem: het uitzicht werd versperd door de tuinmeubelen van haar buren, vooral de trampoline stond in de weg…

De vrouw trok naar Mumsnet voor advies en legde uit dat als de buren de trampoline zouden verplaatsen, haar kansen om haar huis te verkopen zouden toenemen. Was het zo verkeerd om dat te vragen aan haar buren?

AIBU?

Ze schreef in de categerie ‘Am I being unresasonable?’ het volgende: «Ik probeer mijn huis te verkopen op dit moment. Ondanks dat onze huizen niet aan elkaar vaststaan, staan we toch heel erg dicht bij elkaar. Het enige wat ons van de trampoline scheidt is een hek en als je uit de slaapkamers kijkt is het enige wat je ziet een gigantische trampoline (de tuinen zijn erg klein). AIBU?»

En ja hoor, al snel stonden de mensen klaar om te zeggen dat ze inderdaad onredelijk was. «Ja. Ik zou denken dat mijn buren gek zijn als ze me zoiets zouden vragen. Sorry, het is volledig normaal om een trampoline in je tuin te hebben staan.»

De vrouw accepteerde de feedback: Ik ben dan inderdaad wat onredelijk! Ik verwachtte niet dat ze de trampoline helemaal zouden verplaatsen, maar hoopte dat ze het ding wat zouden opschuiven waar het niet zo zichtbaar geweest zou zijn. Maar ik laat het dan zo.»

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/bizar-vrouw-wil-dat-buren-trampoline-verplaatsen-om-deze-reden

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels