Vind ons op

Zita

BIZAR. Vrouw ‘flitst’ auto’s met haardroger

Bizar

BIZAR. Vrouw ‘flitst’ auto’s met haardroger

De Amerikaanse Patti Baumgartner wou de auto’s die veel te snel door haar straat reden, weleens een lesje leren. Gewapend met een haardroger zit ze nu al een kleine maand aan de rand van de weg.

Nee, de vrouw hoopt de auto’s niet weg te blazen, maar ze wil de chauffeurs verwarren. Een haardroger heeft immers veel weg van een ‘speed gun’. Baumgartner hoopt zo dat de automobilisten trager gaan rijden.

Kleinkinderen

“Ik ben bezorgd over de veiligheid van mijn kleinkinderen als die auto’s zo hard rijden”, vertelt Baumgartner aan Kpax. Haar zoon maakte een foto in haar klapstoeltje en stuurde die naar de lokale politie, die het een geweldige actie vond. “Hilarisch! Een creatief idee, zonder dat het voor te veel ophef zorgt”, reageerde agent Pesola.

Erelid van de politie

Hij maakte de Amerikaanse oma spontaan erelid van de politie. “Ze doet iets voor de gemeenschap, ik wilde ook iets voor haar doen. Het beste dat ik kon bedenken was haar een hoed en een badge geven, zodat het er allemaal iets officiëler uitziet en meer autoriteit uitstraalt”, licht Pesola toe.

Of de haardroger nu echt gewerkt heeft, is niet helemaal duidelijk. Maar Baumgartner blijft in ieder geval op post.

Het bericht BIZAR. Vrouw ‘flitst’ auto’s met haardroger verscheen eerst op Metro.

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top