Vind ons op

Zita

Bizar

Vrouw ‘droomt’ dat ze haar verlovingsring inslikt. Maar wanneer ze ontwaakt, moet ze naar het ziekenhuis! (foto’s)

Jenna Evans uit San Diego deelde vorige week een bizar verhaal op haar Facebookpagina.

De dame had namelijk gedroomd dat ze haar verlovingsring ingeslikt had. Dat moest ze naar eigen zeggen doen omdat ze in haar droom achtervolgd werd en haar toekomstige gezegd had dat ze haar ring snel moest inslikken…

“Ik had heel even door wat ik aan het doen was, maar dacht nadien dat het ook een deel van de droom was”, laat de dame weten. ’s Ochtends ontdekte ze echter dat haar ring niet meer rond haar vinger zat!

“Ik maakte mijn vriend wakker en vertelde hem dat ik mijn verlovingsring ingeslikt had. Ik denk niet dat hij mij meteen geloofde… We gingen naar het ziekenhuis en het was moeilijk om uit te leggen wat er exact gebeurd was”, aldus de dame.

“Even tekenen voor het geval dat je zou sterven”

De ring was al afgezakt tot nét voorbij haar maag. Een endoscopie was nodig. “Ik moest nog even een document tekenen, voor het geval dat ik zou sterven tijdens de operatie”, laat Jenna weten. “Ik begon te huilen omdat ik ZO boos zou zijn als ik hieraan zou sterven”, vult ze aan.

Maar gelukkig verliep alles vlotjes. De ring werd aan Jenna’s toekomstige, Bobby, gegeven. Nadat ze beloofde om geen verlovingsringen meer in te slikken, kreeg ze haar ring terug. Eind goed, al goed!Foto: Facebook/Jenna Evans

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top