HomeNieuwsBizarBIZAR. Van deze goedkope trouwjurk werden dit jaar 14.000 exemplaren verkocht

BIZAR. Van deze goedkope trouwjurk werden dit jaar 14.000 exemplaren verkocht

Wie van plan was om dit jaar in het huwelijksbootje te stappen, heeft zijn of haar plannen wellicht in het water zien vallen. Van grootse festiviteiten kon namelijk geen sprake zijn en dus waren we verplicht om de plannen of uit te stellen, of grondig te herzien. In 2020 gold: hoe kleiner, hoe beter. 

Dat is natuurlijk vervelend als je een uitbundig feest in gedachten had en ook de horeca had stevig te lijden onder de maatregelen. Minder feesten betekent minder eten en dus een stuk minder inkomsten. Maar de maaltijd en het aantal gasten waren niet de enige twee aspecten van een trouwfeest die er in 2020 anders uitzagen.

Bohemian

Als we het Trend Report van de webwinkel Asos mogen geloven, bespaarden we namelijk ook op andere vlakken. Uit de cijfers bleek dat een budgetvriendelijke trouwjurk van de website maar liefst 14.000 keer over de virtuele toonbank ging. Niet alleen shopten we dit jaar dus vaker een trouwjurk online, maar een kleiner feest betekent blijkbaar ook dat we minder geld uitgeven aan onze outfit. De jurk, genaamd Sophia, kost namelijk slechts 187 euro en ging tijdens de lockdown iedere 3 minuten richting iemands huis. Het goede nieuws? Je kan de jurk, die baadt in de bohemian vibes, nog steeds bestellen!

Het bericht BIZAR. Van deze goedkope trouwjurk werden dit jaar 14.000 exemplaren verkocht verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels