HomeNieuwsBizarBIZAR. Russische ‘worstkoning’ vermoord met een kruisboog in sauna

BIZAR. Russische ‘worstkoning’ vermoord met een kruisboog in sauna

De Russische vleesmagnaat Vladimir Maroegov, ook bekend als de ’worstkoning’, is met een kruisboog vermoord door gemaskerde inbrekers. De moord gebeurde in de sauna van zijn landgoed buiten Moskou in de vroege uren van de dag, meldt The Moscow Times.

Maroegov en zijn partner bevonden zich in een buitensauna op het landgoed ongeveer 40 kilometer ten westen van de hoofdstad toen de aanval plaatsvond. De vrouw wist door het raam te ontsnappen en de politie te bellen vanuit het huis van de buren.

Toen de politie en forensisch experts arriveerden, vonden ze Maroegov dood in de sauna, samen met de kruisboog waarmee hij werd neergeschoten.

Zoekactie

De moordenaars ontsnapten in een auto die tijdens een zoekactie in een nabijgelegen dorp werd gevonden. Het is nog niet duidelijk wie er achter de aanslag zit.

Maroegov kreeg de bijnaam ’worstkoning’ vanwege zijn carrière in de vleesindustrie en het bezit van enkele van de grootste vleesverwerkende fabrieken van het land.

Sinds 2019 was hij betrokken bij een veelbesproken conflict over eigendomsrechten met zijn ex-vrouw, dat bijna vijf jaar na hun scheiding een issue werd.

Het bericht BIZAR. Russische ‘worstkoning’ vermoord met een kruisboog in sauna verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels