Vind ons op

Zita

Bizar

BIZAR. Rapper freestylet 31 uur (!) aan één stuk tijdens recordpoging

Rapper Frzy uit het Amerikaanse Pittsburgh heeft het Guinness World Record gebroken door 31 uur aan één stuk door te rappen.

Emmy-laureaat Frzy – echte naam Harvey Daniels – deed zijn indrukwekkende prestatie in een shoppingcentrum ten noorden van Pittsburgh. Hij rapte van 10 uur op zaterdag 11 januari tot 17 uur zondag.

Hij kreeg na elk verstreken uur telkens slechts vijf minuten pauze. De rapper werd aangemoedigd door dertien dj’s en 26 producers, die allemaal betrokken waren om de recordpoging op poten te zetten en de beats aanleverden voor Frzy om op te rappen.

Inzamelactie

Toen het shoppingcentrum zondag sloot, moest Frzy noodgedwongen stoppen. Hij barstte in tranen uit toen hij te horen kreeg dat hij het record gebroken had.

De rapmarathon was tevens bedoeld als inzamelactie voor non-profitorganisatie Music Cares, die steun biedt aan muzikanten die het niet breed hebben.

Het vorige Guinness World Record voor langste rapmarathon stond op naam van Pablo Alvarez uit Los Angeles, die het in 2017 25 uur, 56 minuten en 4 seconden volhield.

Het bericht BIZAR. Rapper freestylet 31 uur (!) aan één stuk tijdens recordpoging verscheen eerst op Metro.

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top