Vind ons op

Zita

Bizar

BIZAR. Bromfietser wil rematch na wilde achtervolging met politie

Een 17-jarige Nederlandse bromfietsbestuurder die na een wilde achtervolging werd opgepakt, heeft aan de agent die hem achtervolgde gevraagd of ze het nog eens dunnetjes over konden doen. “Jij kan echt fucking goed rijden”, zei de Rotterdammer volgens de politie lachend tegen de agent in kwestie.

De agent zag de jongen rond 01.00 uur zonder verlichting en met hoge snelheid over de Prins Alexanderlaan in Rotterdam rijden. De politie zei dat hij moest stoppen stoppen, maar in plaats daarvan probeerde de bromfietser door te slingeren, plat in de bochten te gaan liggen en over de stoep, fietspaden en een grasperk te rijden om uit handen van de agent te blijven. De snelheidsduivel deed zelfs een poging om een wheelie te maken.

Rijbewijs inleveren

Niet veel later werd hij uiteindelijk in de kraag gevat. Waarom hij er vandoor ging, wist de tiener zelf  ook niet. Zijn rijbewijs moest hij inleveren, ook moet hij een cursus volgen over verantwoord rijgedrag. “Laten we hopen dat hij er iets van gaat leren”, aldus de politie op Facebook.

Het bericht BIZAR. Bromfietser wil rematch na wilde achtervolging met politie verscheen eerst op Metro.

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top