HomeNieuwsBizarBekende waarzegster voorspelt weinig goeds voor 2021, maar er is ook FANTASTISCH...

Bekende waarzegster voorspelt weinig goeds voor 2021, maar er is ook FANTASTISCH nieuws

Volgens de voorspellingen van de Bulgaarse waarzegster Baba Vanga gaan er verschrikkelijke dingen gebeuren in 2021. Maar gelukkig voorspelt ze ook iets enorm goeds…

Baba Vanga wordt ook weleens de ‘Nostradamus van de Balkan’ genoemd. De blinde waarzegster overleed 24 jaar geleden op 85-jarige leeftijd maar voorspelde de toekomst tot 5079, het jaar waarin volgens haar de wereld zal vergaan. Heel wat van haar voorspellingen zijn intussen uitgekomen. Zo wist zij destijds al dat Donald Trump in 2020 door een ziekte (coronavirus) getroffen zou worden en voorspelde ze dat de Russische kernonderzeeër Koersk in 1989 zou zinken.

Verdeeldheid door geloof

Haar voorspellingen voor 2021 zien er niet erg rooskleurig uit. Volgens haar zullen islamitische extremisten Europa aanvallen. “De extremisten zullen chemische wapens gebruiken tegen Europa. Het bewustzijn van de mens zal veranderen. Er komen moeilijke tijden aan. Er zal verdeeldheid ontstaan door het geloof”, klinkt het.

Bovendien zal de wereld lijden onder grote (natuur)rampen. Ze heeft het over een draak die de mensheid zal overwinnen. “Een sterke draak zal de mensheid overheersen. Drie reuzen zullen zich verenigen. Sommige mensen zullen rood geld hebben. Ik zie de cijfers 100, 5 en heel wat nullen”, aldus Baba Vanga.

Nog volgens haar wordt de Russische president Vladimir Poetin volgend jaar het slachtoffer van een (poging tot) moordaanslag.

Kanker overwinnen

Maar ze voorspelt niet alleen kommer en kwel. Zo verwacht ze dat er in 2021 een medicijn tegen kanker ontdekt zal worden. “De mensheid zal een einde maken aan kanker. De dag komt waarop kanker vastgebonden wordt aan ijzeren kettingen”, luidt het.

Jouw toekomst voorspellen

Wil je jouw eigen toekomst laten voorspellen? Dan kan je dit hier gratis uitproberen via ervaren spirituele consulenten.

YouTube / HISTORY

Het bericht Bekende waarzegster voorspelt weinig goeds voor 2021, maar er is ook FANTASTISCH nieuws verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels