HomeNieuwsDe voorspellingen van Nostradamus

De voorspellingen van Nostradamus

De bekendste waarzegger aller tijden heeft vele dingen voorspeld. Hieronder gaan we daar verder op in. Wil jij meer over jouw toekomst weten? Probeer dan een gratis voorspelling uit en blijf niet langer in het ongewisse over jouw toekomst.

Nostradamus en zijn voorspellingen voor 2021

Michel de Nostradame, beter bekend als Nostradamus, was een Frans apotheker en schrijver die zich ook bezig hield met astrologie. Bijna 500 jaar na zijn overlijden zijn zijn voorspellingen uit Les Prophéties nog altijd relevant en velen ervan zijn uitgekomen. Als we zijn verzen mogen geloven, krijgen we in 2021 nog te maken met een aardbeving die heel Californië wegvaagt, meteorietinslagen, de ergste hongersnood uit de geschiedenis en een heuse zombie-apocalyps. Gelukkig had monsieur De Nostradame het lang niet altijd bij het rechte eind.

Wat voorspelde Nostradamus later nog

Als alles voor 2021 uitkomt lijkt er geen 2022 meer te komen. Maar Nostradamus heeft voorspellingen gedaan tot het jaar 3797, dus die jaarwisseling komt er echt nog wel. Vooral Europa wordt het strijdtoneel van een ‘Derde Wereldoorlog’ die maar liefst 27 jaar gaat duren en een derde van de wereldbevolking zal uitroeien, waarna een eeuw van wereldwijde vrede aanbreekt. Toch is er niet alleen dood en verderf te vinden in zijn literaire werk. Binnen afzienbare tijd zou namelijk een einde aan de veeteelt komen en leeft ieder mens van plantaardige producten. Ook zal 2068 een topjaar worden qua ruimtevaart. Er wordt dan een energie ontdekt op Venus die voor de mens zo revolutionair is dat ze de planeet geslaagd zal kunnen koloniseren.

Wat voorspelde Nostradamus en kwam uit?

Klinkt allemaal best bizar, maar bedenk goed dat ruim een eeuw geleden de komst van een leider ’Hister’, die vreselijke moorden zou aanrichten, de mensen toen echt niet meteen wantrouwig maakte in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog. Dat Nagasaki en Hiroshima, twee steden aan het water waarin twee nooit geziene rampen zouden voltrekken, werden getroffen door atoombommen wist meneer honderden jaren geleden ook al te benoemen. Het overlijden van prinses Diana werd door Nostradamus aangekondigd met een verwijzing naar de Romeinse maangodin Diana. En de grote man die in het daglicht zou worden neergeslagen slaat op het geweerschot waarmee John F. Kennedy werd vermoord. Aardbevend vuur wat paniek zaait rond de Nieuwe Stad gaat natuurlijk over de aanslagen op New York op 11 september. Zelfs de verkiezing van president Trump voorspelde hij, waarbij hij zelfs benoemde dat het om gemanipuleerde verkiezingen zou kunnen gaan.

Nostradamus’ voorspellingen voor 2020

2020 was voor velen een rampjaar en ook dat had de beste Fransman al lang zien aankomen. Hij voorspelde grote rampspoed in Lombardije en Amerika en had het daarbij over zwakkeren en gevangenschap. Dit alles zou gebeuren als de planeet Mercurius in het sterrenbeeld Boogschutter zou staan met een waarschuwing van Saturnus. Kan geen toeval meer zijn dat toen de planeet Saturnus naar het sterrenbeeld Waterman schoof, op 21 maart 2020, New York in lockdown ging. Toen de eerste coronabesmettingen bekend waren in december 2019, stond Mercurius in Boogschutter. Amerika en het Italiaanse Lombardije zijn samen met Spanje in 2020 het hardst getroffen door de coronapandemie. Had die waarzeggende apotheker toch maar mooi voorspeld!

Laat jouw toekomst voorspellen

Benieuwd naar wat helderzienden te zeggen hebben over jouw toekomst? Wacht niet langer en laat jouw toekomst gratis voorspellen !

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels