HomeNieuwsBizarBebaarde kerels verkleden zich als zeemeerman voor het goede doel

Bebaarde kerels verkleden zich als zeemeerman voor het goede doel

Een bende Canadezen is met een hilarische kalender op de proppen gekomen. De mannen, die ook allemaal de trotse eigenaar zijn van een weelderige baard, hebben zich verkleed als zeemeerman.

De kalender werd gemaakt door de leden van de Canadese Newfoundland and Labrador Beard & Moustache Club. Dit groepje is een bont allegaartje, met veel jonge en oudere mannen. Maar ze hebben allemaal één ding gemeenschappelijk: ze zijn dol op baarden.

Blijkbaar hebben ze ook een goed gevoel voor humor, want voor de kalender hebben de Canadezen zich verkleed als zeemeerman. Op de foto’s is te zien hoe ze in een verleidelijke pose bij de zee liggen, hun baart laten bijwerken door een barbier of samen genieten van een biertje.

Goed doel

Alhoewel de kalender gegarandeerd op je lachspieren werkt, is het hebbeding gemaakt met een groter doel voor ogen. Zo gaat de opbrengst naar een goed doel: Spirit Horse NL. Deze organisatie probeert mensen met mentale problemen te helpen.

Wij zijn alvast fan van de kalender en zouden hem zo ophangen aan onze muur. Geïnteresseerden kunnen hem bestellen via de site. Je moet er zo’n 25 Canadese dollar (17 euro) voor neertellen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels