HomeNieuwsBizarApp seksspeeltje vertelt hoeveel calorieën je verbrandt tijdens masturberen

App seksspeeltje vertelt hoeveel calorieën je verbrandt tijdens masturberen

Een Amerikaanse producent van seksspeeltjes heeft een eerste ‘fitbit’-variant op de markt gebracht. Via een app kunnen vrouwen bijhouden hoeveel calorieën ze verbranden tijdens hun pleziertje. En het programma geeft hun prestatie meer punten als ze luider zijn.

Zalo USA, een Amerikaanse merk van seksspeeltjes, pakt uit met een primeur. Ze hebben een eigen fitbit-app gelanceerd die compatibel is met drie van hun speeltjes. Het programma houdt bij hoeveel calorieën vrouwen verbruiken terwijl ze masturberen. Bovendien kent het programma elke ‘sessie’ ook punten toe op basis van de stand waarop de toestellen worden het gezet en het aantal decibels dat de vrouw tijdens het pleziertje produceert. Aan de hand van de Z-score kunnen gebruikers dan nagaan hoe intens hun masturbatie was.

(Lees verder op de foto)

Foto Zola USA

Hoe hoger de stand, hoe hoger de hartslag

Om het aantal verbruikte calorieën te berekenen, baseert de app zich op een onderzoek dat stelt dat vrouwen 3,6 calorieën per minuut verbranden tijdens seks, inclusief voorspel en climax. Het merk ging dat zelf na bij 218 vrouwen en kwam uit op een resultaat van 6 calorieën per minuut. Zalo houdt voor het uiteindelijke resultaat rekening met de stand van de vibrator. Hoe hoger die is, hoe meer calorieën er worden geteld, omdat de makers ervan uitgaan dat de hartslag van de vrouw dan hoger ligt.

Om het juiste aantal te berekenen, moet de app uiteraard weten wanneer de persoon begint en eindigt met masturberen. Daarom zijn de speeltjes uitgerust met een systeem dat voelt wanneer de vibraties stoppen, waarna de app zijn sessie automatisch afsluit. Dankzij het programma is het ook mogelijk om de vibrators vanop afstand te bedienen, zodat iemand anders de bewegingen en intensiteit van de speeltjes kan bepalen.

Het bericht App seksspeeltje vertelt hoeveel calorieën je verbrandt tijdens masturberen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels