HomeNieuwsBizarAgenten betrappen 11-jarig jongetje achter het stuur

Agenten betrappen 11-jarig jongetje achter het stuur

Enkele Nederlandse agenten vielen afgelopen weekend om van verbazing toen ze een grote auto controleerden op een dijk in Numansdorp. Achter het stuur zat een jongetje van 11 jaar.

De auto trok de aandacht toen die heel abrupt stopte op een kruispunt. Daarop besloten de agenten het voertuig te controleren om te kijken of alles wel goed ging.

Toen de raampjes open gingen wisten de agenten niet wat ze zagen. De jongen die achter het stuur zit, schatten de agenten niet ouder in dan 12. In de auto zat ook nog een man op de passagiersstoel.

Babyface

“Nu kan het wel eens voorkomen dat iemand een babyface heeft, dus we spraken de twee personen rustig en professioneel aan”, schrijft de politie op Facebook. De man stapte vervolgens uit de auto en bood zijn excuses aan. Hij had het jongetje een rondje laten rijden omdat het zo rustig was op de weg, schrijft de politie.

Toen de agenten hoorden dat de jongen pas 11 jaar oud was, waren zij totaal verbijsterd. ,”Hij reed op de openbare weg, alleen achter het stuur, in een grote, zware auto. Dit verzin je niet.” Toen de agenten de verbazing te boven waren, maakten ze een proces verbaal op.

Het bericht Agenten betrappen 11-jarig jongetje achter het stuur verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels