Connect with us

Zita

Agente maakt walgelijke ‘grap’ over ouders van Maddie McCann

Bizar

Agente maakt walgelijke ‘grap’ over ouders van Maddie McCann

Een Britse agente werd op de vingers getikt nadat ze zich op Facebook op een verwerpelijke manier uitliet over de ouders van Maddie McCann. Ze wordt echter niet ontslagen.

Paula Manos schreef een tijdje geleden op Facebook dat ze nood heeft aan vakantie, maar ze verwoordde het op zo’n manier dat het erg spottend was ten opzichte van Kate en Gerry McCann, de ouders van het in 2007 verdwenen meisje Madeleine McCann. “Ik wil zo hard op vakantie dat ik zelfs met de McCanns mee zou willen gaan”, klonk het.

Het bericht kreeg 23 likes en 3 comments. Een van haar vrienden op Facebook reageerde met: “In een Renault Megane zeker?”.

Waarschuwing

Het Facebookbericht kwam onder de aandacht van de politie en werd onderzocht. “Dit soort dingen zou je niet verwachten van een politieagente. Ik vind het fout en een beetje verontrustend”, vertelde een bron dichtbij de onderzoekers aan The Sun.

De 48-jarige agente, die werkzaam is bij de politie van Avon and Somerset, kreeg een waarschuwing, maar mag haar job houden. Ze moet wel een cursus volgen waarin ze moet nadenken over wat ze heeft gedaan. “We hebben de zaak onderzocht en kwamen tot de conclusie dat het niet over strafbaar wangedrag gaat. Het wordt echter niet beschouwd als gedrag dat je mag verwachten van een politieagente. Ze wordt aangespoord om na te denken over wat ze gezegd heeft en eruit te leren”, klinkt het.

Facebook / PC Paula Manos

Het bericht Agente maakt walgelijke ‘grap’ over ouders van Maddie McCann verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top