HomeNieuwsBizarAgent geeft baby van verdachte borstvoeding

Agent geeft baby van verdachte borstvoeding

Het was geen alledaags zicht in de Shanxi Jinzhong rechtbank in China. Politieagente Hao Lina besloot een vier maanden oude baby de borst te geven in de rechtszaal. De moeder van het kindje stond op dat moment terecht. 

De moeder moest voor de rechter verschijnen, onder meer voor frauduleuze fondsenverwerving en het verbergen van misdrijven. “We maakten ons allemaal zorgen omdat de baby niet wilde ophouden met huilen”, vertelt de agente achteraf tegen lokale media. “Ik ben zelf pas moeder, dus ik leefde enorm mee met de moeder. Ik wilde de baby zo snel mogelijk troosten.”

De koter bleef tranen met tuiten huilen, dus zag Hao Lina geen andere oplossing dan toestemming te vragen aan de moeder om borstvoeding te geven. Nadat de vrouw dankbaar had toegezegd, zocht de agent een afgezonderd plekje. Een collega maakte enkele foto’s van het ontroerende moment, die momenteel viraal gaan. Toch blijft Lina zeer bescheiden. “Ik denk dat elke politieagent hetzelfde zou doen. Als ik de moeder geweest was, had ik ook gehoopt dat iemand voor mijn baby zou zorgen.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels