HomeNieuwsBizar163 Vlaamse koppels dingen mee naar 2 plaatsen Temptation Island

163 Vlaamse koppels dingen mee naar 2 plaatsen Temptation Island

De makers van Temptation Island wrijven zich in de handen. Al 163 Vlaamse koppels hebben zich aangemeld om de 2 beschikbare plaatsen in te vullen. Voor de jobs van verleiders zijn al 445 kandidaten.

Fans van Temptation Island, spring een gat in de lucht, want in februari wordt het tiende seizoen van de realityshow uitgezonden. En daarvoor liepen de inschrijvingen binnen. Voor de twee Vlaamse koppels schreven 163 duo’s zich in. En 445 mensen wilden als verleider of verleidsters meegaan naar Thailand.

Het hartje breken

Het programma zal opnieuw de koppels tien dagen lang splitsen en elk bij tien begeerlijke vrijgezelle mannen of vrouwen plaatsen. Zij zullen er alles aan doen om de trouw van de koppels te breken. De kampvuurgesprekken zullen opnieuw begeleid worden door Annelien Coorevits en de Nederlander Rick Brandsteder.

Zij die nog willen inschrijven, zijn eraan voor de moeite. De opnames zijn al volledig ingeblikt. Dat was nodig omdat het seizoen dit jaar zestien afleveringen telt in plaats van twaalf. Daarbij kwam dus ook meer montage en postproductie kijken.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels