HomeNieuwsEntertainmentFans niet meer te houden na gelekte naaktfoto’s van wereldbekende rapper: “Ik...

Fans niet meer te houden na gelekte naaktfoto’s van wereldbekende rapper: “Ik wist dat hij de man van m’n dromen was”

De naam Deandre Cortez zegt je misschien niet meteen iets, maar zijn artistieke alter ego Soulja Boy kan wel een belletje doen rinkelen. De wereldbekende rapper – bekend van onder meer de hit ‘Crank That’ – kondigde kort geleden nog aan dat hij zijn opwachting zou maken op OnlyFans.

En dus lekten niet veel later de eerste pikante foto’s van de artiest op het wereldwijde web. We posten de bewuste foto’s om voor de hand liggende redenen niet, maar laat ons stellen dat ze weinig aan de verbeelding over laten. Tot groot jolijt van de fans, want die reageerden ongelooflijk enthousiast.

”Ik wil het kussen”

Menig vrouw liet zich uit over de foto’s op sociale media als Twitter. “Ik heb net die foto van Soulja Boy gezien. Ik wil het kussen door de gsm.”, zo liet iemand weten. Een andere dame deed haar boekje open: “Ik wist al van in de lagere school dat dit de man van m’n dromen was”. “Wow, Soulja Boy. Nu snap ik waarom ze je Big Draco noemen”, reageerde nog iemand. De rapper kan het naar eigen zeggen allemaal wel smaken en moet er hartelijk om lachen.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels