HomeNieuwsZin in een zwoele zomernacht?

Zin in een zwoele zomernacht?

In de zomer kunnen de temperaturen hoog oplopen. Bijgevolg koelen de nachten niet echt af, waardoor veel mensen het te warm hebben in de slaapkamer. Misschien vind jij die broeierige sfeer net opwindend? Hou jij ervan om met bezwete lichamen tegen elkaar aan te schuren om vervolgens met je partner een verfrissende douche te nemen? Wij geven je enkele tips om een zwoele zomernacht te beleven.

Seksuele spanning stijgt

De zon schijnt en de temperaturen gaan boven de dertig graden. De zomer, zalig toch! Wist je dat hogere temperaturen ervoor zorgen dat we meer zin krijgen in seks? Daar is een wetenschappelijke verklaring voor. Door de warmte voelen we ons meer sociaal verbonden en zoeken we het gezelschap op van mensen rondom ons. Temperatuur en intimiteit zijn dan ook aan elkaar gelinkt. Daarnaast verhoogt zonlicht het serotoninegehalte waardoor we ons veel gelukkiger en energieker voelen. Dat weerspiegelt zich in bed. Tot slot zien we in de zomer sneller een stukje blote huid. Dat werkt als een trigger waardoor er meer aantrekkingskracht is en jij sneller zin krijgt. Oh, en wist je dat mannelijke feromonen ervoor zorgen dat vrouwen sneller opgewonden raken? Deze feromonen komen vrij als mannen zweten, iets wat in de zomer vaak gebeurt. Voel je je als man soms onzeker als je zweet? Nergens voor nodig, zo blijkt nu!

Koude douche

Na een broeierig warme dag ben jij ongetwijfeld op zoek naar afkoeling. Die vind je uiteraard onder de douche. Jij gaat er wellicht vanuit dat een koude douche het meest afkoelt, maar niks is minder waar. Kies een lauwe douche voor jou en je partner, zo gaan je bloedvaten openstaan waardoor je makkelijker lichaamswarmte verliest en bijgevolg sneller afkoelt. Vind je een douche niet verfrissend genoeg, dan kan je uiteraard de ijsblokjes bovenhalen. En wat dacht je van enkele toffe sextoys bovenhalen onder de douche om het extra spannend te maken?

Zoek verkoeling

Heb je ondanks het warme weer zin in seks, maar geen zin in bezwete lichamen? Haal de ventilator boven en zet hem op de meest frisse stand. Ga in doggy style voor de ventilator zitten en jullie zullen enorm genieten van de frisse wind. Je kan ook een buttplug in een bakje met ijskoud water dompelen, voor verkoeling en optimaal genot. Tot slot kan je ook een washandje in een kom met ijswater steken en vervolgens je partner van kop tot teen verkoelen. Kippenvel en opwinding gegarandeerd!

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels