HomeNieuwsVideoZe willen met hun drone straffe beelden maken van alligator. Maar dan?...

Ze willen met hun drone straffe beelden maken van alligator. Maar dan? HAP! (video)

Straffe natuurbeelden uit de Everglades in Florida (Verenigde Staten).

Daar waren enkele mensen op pad toen ze plots een alligator zagen. Begrijpelijk willen ze wel wat leuke beeldjes maken van het impressionante dier.

Nu is dicht bij zo’n gigantisch reptiel komen geen al te best plan. Gelukkig beschikte het gezelschap over een drone! Maar wat blijkt? Ook met zo’n technologisch snufje blijf je beter toch nog een béétje uit de buurt.

HAP!

Met een snelle hap werkt de alligator de drone, die op dat moment behoorlijk laag aan het vliegen was, half naar binnen. Maar dat lijkt het dier zich al snel te beklagen. Ook ontstaat er behoorlijk wat rook. Vermoedelijk beet het dier de accu van de drone kapot.

“De alligator stelt het prima en ziet er zelfs nog een beetje hongerig uit”, laat de dame die de beelden (die zo’n 2.4 miljoen keer werden bekeken) op TikTok deelde nog weten. Laten we hopen dat ze gelijk heeft en dat ze nu wel beseffen dat ze in ’t vervolg voorzichtiger moeten zijn. Kijk maar:

@devhlanger Here is the alligator eating the drone combined. George is doing fine and still looked hungry after . #FYP #alligator #dji #drone #savage #floridaman ♬ original sound – Devhlanger

Voor wie bovenstaand filmpje niet (goed) werkt:

Foto: still – Bron: TikTok devhlanger/VKMag

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels