HomeNieuwsVideoWTF: Vader (49) en dochter (26) kussen PASSIONEEL om 1.000 dollar te...

WTF: Vader (49) en dochter (26) kussen PASSIONEEL om 1.000 dollar te winnen tijdens radioshow! (video)

Ja, euhm… oké… Geef ons nog even de tijd om de juiste woorden te zoeken… Bon, die inleiding gaat hier maar moeizaam, maar je zal het ons vergeven! We hebben net onderstaande beelden gezien en moeten nog heel even bekomen… Oké, hier gaan we:

Bijzondere toestanden tijdens de Australische ‘Kyle and Jackie O Show’. Die radioshow heeft een rubriek, genaamd ‘Boyfriend or daddy’. ‘Vriendje of papa’, dus.

De bedoeling is dat een vrouw een man meebrengt naar de studio, waarvan presentatoren Kyle en Jackie niet weten of het nu een koppel is, óf het duo vader en dochter zijn. Luisteraars kunnen via ‘Instagram Live’ alles volgen en zelf een gokje wagen.

“Mijn vriendje zal over zijn toeren zijn!”

Als het duo erin slaagt om de presentatoren om de tuin te leiden, winnen ze 1.000 dollar. En met onderstaande, passionele kus is dat zéker gelukt.

“Dit móet je vriendje zijn”, aldus één van de presentatoren. “De dingen die we doen voor geld: dit is mijn papa”, laat de dame weten!

Wat volgt is een radiostudio vol ongeloof. “Mijn vriendje zal over zijn toeren zijn”, laat de 26-jarige dame nog weten. Wel, dat durven we best geloven… Hopelijk kan de 1.000 dollar die ze hiermee won zijn leed wat verzachten. Kijk maar!

Foto: still Kyle and Jackie O Show – Bron: Daily Mail

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels