HomeNieuwsVideoWTF: Man gaat voor eerste keer hanggliden. Instructeur vergeet hem vast te...

WTF: Man gaat voor eerste keer hanggliden. Instructeur vergeet hem vast te maken! (video)

Zo, dat was ongetwijfeld even schrikken voor ene Chris Gursky.

De man was samen met zijn vrouw afgezakt naar Zwitserland. Op hun allereerste dag daar, besloot Chris om te gaan hanggliden.

Leuk idee natuurlijk, al zou het voor hem nóg leuker geweest zijn indien de instructeur van dienst niét vergeten was om hem ook daadwerkelijk vast te maken aan het vliegend tuig.

Wat volgt is een hallucinante vlucht van meer dan twee minuten. Chris houdt de instructeur vast alsof zijn leven ervan afhangt. En dat blijkt ook het geval. De piloot van dienst probeert Chris zo snel mogelijk op de grond te krijgen, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht.

Uiteindelijk weten ze toch te landen. Al was voor Chris de landing niet bepaald zacht. “Ik liep een breuk op aan mijn pols. Een operatie was nodig. Ook was de pees van mijn biceps gescheurd. Maar da’s toch beter dan het alternatief”, grapt Chris. Ook neemt hij de instructeur niets kwalijk. “Hoewel de piloot voor de vlucht een cruciale fout maakte, deed hij alles wat hij kon om ons snel weer aan grond te krijgen. Dat terwijl hij mij vastgreep en met één hand stuurde.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels