HomeNieuwsVideoWRAAK: Haar beste vriendin dook in bed met haar verloofde. Dus geeft...

WRAAK: Haar beste vriendin dook in bed met haar verloofde. Dus geeft ze haar DIT verjaardagscadeautje! (video)

Ontrouw in een relatie is op zich al pijnlijk genoeg.

Maar dan nog eens ontdekken dat jouw verloofde tussen de lakens is gedoken met jouw beste vriendin? Dat voelt ongetwijfeld aan als ‘dubbel bedrog’.

Een juwelierster die actief is op TikTok (die we trouwens al eerder aan het werk zagen) deelde ook deze maand weer een opmerkelijk verzoekje van één van haar klanten.

“Neem mijn restjes”

Een klant had namelijk ontdekt dat haar verloofde haar had bedrogen met haar beste vriendin. “’t Is weldra de verjaardag van mijn ‘beste vriendin’ en ik wil haar deze ketting geven, waar IEDEREEN bij is. Ik heb de bankkaart van mijn verloofde gebruikt voor dit cadeautje”, stond er als boodschap bij de aanvraag voor een ‘persoonlijk’ sieraad geschreven.

Wat er dan juist op de ketting gegraveerd moest worden? Op de voorkant van het plaatje de naam van haar ‘beste vriendin’: Valentina. Op de achterkant? “Neem mijn restjes”! Verder moest er ook nog een slangenketting aan het pakketje toegevoegd worden, zodat Valentina de boodschap zéker zou begrijpen. ’t Werd ongetwijfeld een ‘onvergetelijke’ verjaardag met zo’n cadeautje… Kijk maar:

@dbljewelry Reply to @gdresher8 the customer orders have too much tea #smallbusiness #jewelry #cheating #relationship #couple #boyfriendcheating #lover ♬ traitor – Olivia Rodrigo

Foto: still – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels