HomeNieuwsVideoWOW. Brandweerman blust vuur met jetski (video)

WOW. Brandweerman blust vuur met jetski (video)

Brandweerman Oscar Herrera was op vakantie toen hij een boot in vlammen zag opgaan. De man kwam meteen in actie en racete naar de brand waar hij het vuur doofde met zijn jetski. «Ik had enkele YouTube video’s gezien en wou het zelf uitproberen.» De video gaat nu viraal.

Een video van een brandweerman die een brand dooft met zijn jetski gaat viraal. Oscar Herrera was van zijn vakantie aan het genieten toen hij plots een boot in vlammen zag opgaan. Herrera racete naar de brand en trachtte het vuur te doven met zijn jetski.

Eens een brandweerman, altijd een brandweerman

Het gebeuren werd gefilmd door toeschouwers en werd gepost door de Rochester Fire Fighters Association. De brandweervereniging beschreef de situatie in het onderschrift als volgt: «Soms buiten dienst, maar altijd een brandweerman.» In de video juichen de toeschouwers de brandweerman met veel lof toe: «Ga zo door!»

«Ik zag wat er gebeurde en ging kijken naar wat er aan de hand was. Er stonden enkele andere jetski’s naar te staren», vertelt Herrera in een interview met WHAM, een lokale zender uit New York. «Ik had enkele YouTube video’s gezien en wou het zelf uitproberen.»

Of hij er ook effectief in geslaagd is om het vuur te doven is niet duidelijk, maar van ons krijgt hij alleszins pluspunten voor zijn inzet!

Foto Twitter / ROC Fire Fighters

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels