HomeNieuwsVideoWOOPS: Kletsnatte weervrouw heeft haar lesje nu wel geleerd (foto/video)

WOOPS: Kletsnatte weervrouw heeft haar lesje nu wel geleerd (foto/video)

Laura Tobin is haar naam. En de dame voorspelt het weer voor tv-netwerk ITV.

Maar toch liet ze zich tijdens een picknick verrassen door een hevige regenbui. En dat zorgt nu voor de nodige hilariteit.

Op Twitter plaatste ze onderstaande foto, waarop te zien is hoe ze kletsnat in een wagen zit. “Berichtje aan mezelf: luister naar je eigen voorspellingen”, aldus Laura.

Ook tijdens het tv-programma ‘Good Morning Britain’ kreeg ze de volle laag. En dan hebben we het niet over de regen, maar over presentator Piers Morgan. Hij kon namelijk niet geloven hoe ze zich als weervrouw zo heeft kunnen laten vangen door een onweersbui. Kijk en luister maar:


Op Twitter reageerde Laura nog op de hilarische reacties die er op het bijzondere voorval kwamen. “Ja, ok, ik heb me laten vangen door een regenbui. Wie niet? Ik heb dan gedaan wat iedereen doet: buienradar checken, regen zien naderen, donder gehoord, hopen op het beste en blijven zitten. Dan kwam de regen, ben ik gaan schuilen, dan werd het nóg heviger… LOPEN… Ik lachte zo hard terwijl ik door de plassen rende en ik was kletsnat, maar het was geweldig”, laat ze nog weten.

Foto: Twitter

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels