HomeNieuwsVideoVrouw ziet tot grote verbazing plots kudde koeien in voortuin: "Wat gebeurt...

Vrouw ziet tot grote verbazing plots kudde koeien in voortuin: “Wat gebeurt er hier?!” (video)

Bizar tafereel vanop de bewakingsbeelden van het huis van Rosalind Hobgood. De vrouw vond zich plots in een vreemde en moeilijke situatie toen ze een kudde koeien zag grazen in haar voortuin. Het had nochtans een rustige zondag moeten worden.

Naar eigen zeggen was Hobgood alles in gereedheid aan het brengen voor een goed dutje op zondagmiddag tot ze plots een belletje kreeg van haar buur met de boodschap om even buiten te kijken. Daar zag ze in eerste instantie een witte koe die het zichzelf comfortabel had gemaakt in de tuin. Toen ze de voordeur opendeed, zag ze nog drie andere koeien grazen en hun behoefte doen op de planten.

Hitte

Blijkbaar waren de koeien op zoek naar wat beschutting tegen de drukkende hitte. In Houston, Texas, is het momenteel bakken en braden geblazen. De RING-deurbelcamera legde alles vast. Je hoort in de achtergrond ook nog een kind zichzelf afvragen: “Wat gebeurt er hier allemaal?!”. De beelden gingen viraal. Politie had de grootste moeite om de koeien te verwijderen van Hobgoods eigendom.

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels