HomeNieuwsVideoVrouw struikelt en breekt daardoor een stuk van haar huis af: «Ocharme!»...

Vrouw struikelt en breekt daardoor een stuk van haar huis af: «Ocharme!» (video)

Op straffe beelden is te zien hoe een vrouw valt en daarmee een stuk van haar veranda afbreekt. «Gelukkig raakte ze niet gewond», klinkt het in de reacties.

Het opvallende tafereel speelde zich een tijdje geleden af in Dothan, een plaats in de Amerikaanse staat Alabama. Een vrouw, een dierenoppas, ging haar huis uit om een dier te gaan ophalen. Op het trapje sloeg ze echter haar enkel om waardoor ze uit evenwicht raakte en tegen de paal van haar veranda viel. De pilaar brak in twee – mede doordat hij uitgehold was door houtbijen – maar de vrouw bleef gelukkig ongedeerd.

Bedenkingen

In de reacties hebben heel wat kijkers met haar te doen, al hebben sommigen ook wel hun bedenkingen bij de stevigheid van de veranda. «Ocharme!», «Gelukkig raakte ze niet gewond! En goed dat die pilaar niet echt een functie had», en «Hmmm, bedenkelijke constructie op zijn zachtst gezegd», klinkt het onder meer.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-struikelt-en-breekt-daardoor-een-stuk-van-haar-huis-af-ocharme-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels