HomeNieuwsVideoVrouw stormt uit tattoo shop: “Dit was de ergste ervaring van mijn...

Vrouw stormt uit tattoo shop: “Dit was de ergste ervaring van mijn leven!” (video)

Het was naar eigen zeggen “de ergste tattoo-ervaring uit haar leven”, zo vertelt Dalina in een TikTok-filmpje. Toen ze een nieuwe tatoeage liet zetten, zou de artiest in kwestie enorm kwetsende zaken gezegd hebben tegen haar, waardoor ze mid-sessie de tattoo shop verliet, volledig ontredderd en verdrietig.

Haar verhaal begon nochtans hoopvol. In de lokale fitness ontmoette ze een tatoeage-artiest. Toen die laatste de kunst op haar lichaam zag, raakten ze aan de praat. De artiest gaf haar zijn contactinfo en niet veel later besliste ze om een afspraak te maken bij hem, want “zijn stijl lag me wel”. Zo gezegd, zo gedaan.

”Kwetsend”

Alleen had de artiest niet veel goeds te vertellen over het uiterlijk van Dalina. Zo zou hij haar borsten “asymmetrisch” en “tieten” hebben genoemd en gaf hij haar fijntjes mee dat het hem duidelijk was waarom ze naar de fitness ging. Genoeg reden voor haar om mid-sessie uit de shop te wandelen en iemand anders te vinden om de tatoeage verder af te werken.

Foto: TikTok

@senoracabrona I just had a panic attack in my car #fyp #tattoo #foryou #foryoupage #tattooartist #horrorstory ♬ original sound – Dalina

@senoracabrona We ran out of time but I’ll see you next week @Paula Yvonne #fyp #tattoo #sandiego #foryou #tattooartist ♬ original sound – juice wrld’s biggest fan

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels