HomeNieuwsVideoVrouw richt ware RAVAGE aan in kebabzaak én toont haar borsten (NSFW-video)

Vrouw richt ware RAVAGE aan in kebabzaak én toont haar borsten (NSFW-video)

Je bent jezelf niet als je honger hebt. Dat wisten ze bij Snickers al een tijdje.

En onderstaande dame lijkt dat te bevestigen. Want we durven te vermoeden hopen dat ze doorgaans niet zo destructief is.

Op 21 juli kreeg de politie van Falkirk (Schotland, red.) rond middernacht een oproep aangaande overlast binnen. En onderstaande beelden tonen perfect waarover het ging.

Meer dan 7.000 euro aan schade!

Een 33-jarige dame ging volledig door het lint in een plaatselijke kebabzaak. Daarbij richtte ze een ware ravage aan én toonde ze haar boezem. Alles samen goed voor meer dan 7.000 euro aan reparatiekosten.

Enkele racistische uitspraken en beschuldigingen van verkrachting later, droop de dame af. “Ze kwam binnen en plaatste haar bestelling. Nadien kreeg ze een telefoontje. Daarna sloegen bij haar de stoppen door”, aldus de eigenaar van de zaak.

“We voelden ons erg onveilig Ze vernielde een koeltoog en toonde haar borsten. Ze bleef maar beweren dat we haar verkracht hadden, ondanks het feit dat ze aan de andere kant van de toog stond”, klinkt het verder.

De dame werd nadien nog door de politie gearresteerd. Ze zou haar wangedrag toegegeven hebben. Op 19 augustus komt er een uitspraak over de hele zaak.

Opgelet: Onderstaande video bevat zeer grof en racistisch taalgebruik én is ook een beetje pikant van aard.

Foto: still – Bron: The Sun/Daily Buzz

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels