HomeNieuwsVideoVrouw ontdekt DEZE 'waarschuwing' op onderkant van haar wc-bril na mislukte date...

Vrouw ontdekt DEZE ‘waarschuwing’ op onderkant van haar wc-bril na mislukte date (video)

De date van ene ‘Lulu’ op TikTok eindigde op een wel heel bijzondere wijze.

Via een datingapp had ze een man leren kennen. Het plan was om samen met hem én een paar van haar vrienden op café te gaan. Maar vooraf mocht hij wel even langskomen bij haar thuis. Kwestie van elkaar toch eerst een béétje te leren kennen.

’t Werd al snel duidelijk: de klik was er niet. Om de avond op café niet te verpesten én om de man niet te kwetsen, besloot Lulu om te liegen. “Ik vroeg hem om te vertrekken. Ik vertelde hem (als leugen, red.) dat ik nog steeds verliefd was op mijn ex (en het daarom niets zou worden, red.).”, laat Lulu weten.

Geheime boodschap

De man vertrok, maar een tijdje nadien ontdekte Lulu een wel erg bijzondere boodschap op de onderkant van haar wc-bril. ‘Ze heeft nog seks met haar ex, loop weg’, stond er in lippenstift te lezen… Een waarschuwing voor eventuele toekomstige kerels die met haar zouden daten…

Beelden van het voorval gaan momenteel viraal. Zo werd onderstaande video zo’n 2.5 miljoen keer bekeken. “Laat hem weten dat ik het waardeer. Hij is een genie”, klinkt het tussen de vele reacties. Valt iets van te zeggen? Oordeel zelf maar even:

@notsimpqueen7

he also wrote his phone number on the seat?? my weirdo radar was spot on 🙂

♬ original sound – Lulu

@notsimpqueen7

Reply to @doctorhardcock ##greenscreen take whoever’s side. i probably could’ve been nicer but he ruined TWO of my favorite lipsticks 🤷🏼‍♀️

♬ original sound – Lulu

Foto: still TikTok – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels