HomeNieuwsVideoVrouw deelt tests die elke man moet doorstaan om verder te daten:...

Vrouw deelt tests die elke man moet doorstaan om verder te daten: “Ja, hij moet betalen” (video)

Een vrouw heeft op TikTok een serieuze discussie teweeggebracht. Gabby, zoals de jongedame heet, liet zich op het sociale medium uit over de zaken die ze toetst bij haar dates. Op zich niets mis mee, al vinden vele van haar volgers dat ze op sommige vlakken wat overdrijft…

De video zelf is ondertussen al meer dan 150.000 keer bekeken en kan rekenen op bijna 1500 comments. Maar hoe test ze haar potentiële partners dan? Wel, bijvoorbeeld op het moment dat de rekening wordt gepresenteerd na een gezellig etentje. “Laten we stoppen met die hele discussie en dat heen-en-weer-gebeuren. Ieder de helft is bullshit. Op de eerste date betaalt hij de volle 100 procent,” zo geeft ze aan. Indien hij dat er niet voor over heeft, dan stapt ze weg.

”Veiligheid”

Een andere “test” die ze deelt is die rond haar veiligheid. Ze vertelt hoe ze ooit na een gezellige avond met een man alleen werd achtergelaten op straat toen hij een Uber richting huis nam. “Als mijn veiligheid je niet kan schelen en je er niet om maalt dat ik veilig een Uber neem, dan beteken je niets voor mij,” zo vertelt ze. De reacties op haar tests zijn verdeeld. “Mannen moeten niet élke vrouw die ze tegenkomen voorzien en beschermen. Je verwart een eerste afspraakje met een echtgenoot of een serieuze partner.”

Foto: TikTok

@respectfullygabby First date tests #dating ♬ Sex and the City (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels