HomeNieuwsVideoVoetgangers ontsnappen nipt aan de dood na SPECTACULAIRE crash (video)

Voetgangers ontsnappen nipt aan de dood na SPECTACULAIRE crash (video)

Enkele voetgangers in Fitzroy, Victoria, in Australië beleefden recent de schrik van hun leven. Toen een wagen ’s avonds een kruispunt overstak, kwam er van rechts een andere auto – een Toyota Camry – die hem vol ramde in de zijkant. De inzittende krijste de buurt bijeen, maar het waren vooral de mensen op het voetpad die het op een lopen moesten zetten.

Het hele voorval werd vastgelegd via de dashcam en nadien online gepubliceerd op het populaire YouTube-kanaal ‘Dash Cam Owners Australia’. De comments onder de video zijn niet mals voor de Toyota-bestuurder. “Dus die Camry-chauffeur is kwaad omdat hij niet door het rode licht kan rijden zonder ongelukken?”, laat één iemand weten.

”Wat een lucky voetganger”

“Die voetganger heeft ongelooflijk veel geluk gehad”, zo merkte een andere persoon op. Eén voetganger hield ook z’n armen hoog in de lucht en daar wist iemand de reden voor: “Medisch feitje: wanneer je je handen boven je hoofd houdt na hevig geschrokken te zijn voorkom je dat je het in je broek doet. Op die manier hou je je darmen onder controle.”

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels