Vind ons op

Zita

Viespeuk wandelt wasruimte binnen en betast Playboymodel (28): “Ik word hier ziek van” (video)

Video

Viespeuk wandelt wasruimte binnen en betast Playboymodel (28): “Ik word hier ziek van” (video)

Schokkende beelden uit Californië.

Daar was de 28-jarige Hayley Bray op vakantie. Het Britse Playboy- en naaktmodel was in het hotel haar was aan het doen, toen plots een man de wasruimte binnenwandelde.

In geen tijd stak hij zijn hand tussen de billen van de dame. Gelukkig reageerde Hayley snel met een stevige tik op zijn hand. De man keerde zich om en verliet de ruimte.

Hayley doet nu haar verhaal in de pers. “Hij stak zijn volledige hand tussen mijn benen. Ik was in shock. Ik sloeg zijn hand weg en zei “Wat ben je in godsnaam aan het doen?”. Nadien liep ik ‘m achterna en zei dat ik de politie zou bellen als hij het nog eens zou doen. Niet veel later verliet hij het hotel. Nadien ben ik naar de receptie van het hotel gegaan. De dame daar toonde mij de camerabeelden. Ik word nog steeds ziek wanneer ik die video zie. Achteraf heb ik de politie gebeld.”

“Er is een verdachte geïdentificeerd, maar we hebben nog geen arrestatie uitgevoerd. We zijn dat wel van plan”, laat de lokale politie nog weten. Hopelijk vatten ze de viespeuk snel bij de kraag.

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top