HomeNieuwsVideoViespeuk valt dames in bikini ONGEGENEERD lastig tijdens interview: "Smerige vent!" (video)

Viespeuk valt dames in bikini ONGEGENEERD lastig tijdens interview: “Smerige vent!” (video)

Bizar tafereel uit Nederland…

Ook daar was het de voorbije dagen puffen en zweten, dus besloten ze bij ‘NieuwNieuws’ om even te gaan praten met enkele mensen op het strand.

Al bij al toffe gesprekken, tot het moment waarop een oudere man twee dames in bikini komt lastigvallen tijdens het interview.

“Smerige vent!”

Meermaals maakt de man ongegeneerd filmpjes en/of foto’s van de dames. Laatstgenoemden zitten duidelijk verveeld met de situatie. Ook vraagt één van de dames om de beelden te verwijderen, maar dat verzoek lijkt de man niet uit te voeren.

De verslaggever van dienst probeert wel wat in te grijpen, maar zonder veel succes. Reacties op de video zijn dan ook niet mals. “Waarom werd er niet ingegrepen bij die viespeuk? Arme dames, echt niet oké”, klinkt het. “Smerige vent ben je als je random foto’s maakt van dames die (zowat) 50 jaar jonger zijn dan jijzelf”, gaat iemand verder.

Op onderstaande beelden passeert de man meermaals de revue. Een eerste keer rond 2:41 en nog een keer rond 4:17. Voor de gemakkelijkheid staat de video klaar op 2:41. Maar bekijk het filmpje gerust van in ’t begin. Er gebeuren nog wel ‘bijzondere dingen’.

Foto: still NieuwNieuws

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels