HomeNieuwsVideoVIDEO. Woedende vrouw slaat vriend met laptop omdat hij naar andere vrouwen...

VIDEO. Woedende vrouw slaat vriend met laptop omdat hij naar andere vrouwen kijkt

Het zijn heftige beelden die momenteel viraal gaan op Twitter. Een vrouw betrapte haar vriend tijdens het gluren naar een andere vrouw op het vliegtuig en ze sloeg prompt met haar laptop op zijn hoofd. Een passagier kon alles filmen.

De vrouw begint haar tirade met de woorden: “Hou godverdomme je mond! Wil je godverdomme nog eens proberen naar een andere vrouw te staren!?” Een stewardess probeert de vrouw nog te kalmeren door haar erop te wijzen dat er een kind achter haar kan meeluisteren, maar de vrouw trekt er zich niets van aan: “Ja ik weet het. Ik heb dat kutkind daarnet nog getroost.”

Daarop vraagt de stewardess de vrouw mee te komen naar de voorkant van het vliegtuig, om het koppel uiteen te houden. De vrouw dreigt echter dat ze haar vriend nooit meer wil zien als hij haar niet onmiddelijk volgt. Wanneer de man dan probeert recht te staan, krijgt hij plots rake klappen. De onfortuinlijke vriend probeert nog te ontkomen, maar de woedende vrouw achtervolgt hem en slaat hard met haar laptop op zijn hoofd.

Uiteindelijk slaagt de bemanning erin de vrouw te overmeesteren en haar van het vliegtuig te begeleiden. Haar vriend en de andere passagiers komen er met de schrik van af.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels