HomeNieuwsVideoVIDEO. Van nottie tot hottie dankzij drie maanden diëten

VIDEO. Van nottie tot hottie dankzij drie maanden diëten

De Amerikaan Hunter Hobbs heeft drie maanden lang elke dag een foto van zichzelf getrokken. De beelden van zijn afvalrace bundelt hij in een filmpje. Dat zijn ‘3 month body transformation time-lapse’ viraal zou gaan, had hij echter niet verwacht.

Tijdens zijn studententijd was Hunter Hobbs zeer actief, maar zoals bij zovelen veranderde dat van zodra hij begon te werken. Op zijn 24ste beslist hij dat het zo niet verder kon. In januari nam hij zich voor om een aantal kilo’s kwijt te spelen. Om zichzelf te motiveren, trok hij elke dag een foto van zijn naakte bovenlijf.

Andere man

En jawel, de transformatie is indrukwekkend. Op 1 januari, toen Hobbs 92 kilo woog, had hij een buikje. Op de beelden van april, waarop hij nog 73 kilo weegt, herken je hem bijna niet meer. Hobbs moet zeker niet onderdoen voor de modellen van Abercrombie & Fitch.

Het geheim van Hunter Hobbs? “Ik ben begonnen met alleen maar thuis te eten. Ik bereidde mijn eten zelf en koos voor gezonde ingrediënten. Denk aan kip, zoete aardappelen en veel groentes. Tegelijkertijd begon ik gewichten te heffen en fitnesste ik dagelijks 20-30 minuten.”

(sg)

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels