HomeNieuwsVideoVIDEO. Netflix dropt trailer ‘The Irishman’ met Al Pacino en Robert De...

VIDEO. Netflix dropt trailer ‘The Irishman’ met Al Pacino en Robert De Niro in de hoofdrollen

Eind 2019 verschijnt bij Netflix ‘The Irishman’, de nieuwe film van Martin Scorsese met kleppers als Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci. De fans moesten even wachten, maar een eerste trailer werd nu gelost door Netflix. Het resultaat is alvast veelbelovend.

Met een kostenplaatje van 200 miljoen euro moet ‘The Irishman’ doen wat ‘Roma’ niet konvoor Netflix: een Oscar voor ‘Beste Film’ mee naar huis brengen. Met zo’n cast en regisseur zijn de omstandigheden in elk geval ideaal. Joe Pesci kwam zelfs even terug uit pensioen om mee te werken aan het project.

Jimmy Hoffa

‘The Irishman’ vertelt een verhaal over georganiseerde misdaad in Amerika na de tweede wereldoorlog, vanuit het perspectief van oorlogsveteraan Frank Sheeran. Hij was een oplichter en huurmoordenaar die samenwerkte met de meest notoire onderwereldfiguren van de 20ste eeuw. De film centreert zich rondom een van de grootste onopgeloste moordzaken uit de Amerikaanse geschiedenis, de verdwijning van vaksbondsleider Jimmy Hoffa. De film wordt dit najaar verwacht op Netflix.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels