Vind ons op

Zita

Video

VIDEO. Boze Taiwanees neemt op wansmakelijke wijze wraak op zijn buren

In Taiwan is een burenvete danig geëscaleerd. Toen bewoners van een appartementsblok opmerkten dat hun kraantjeswater een wel erg vreemde geur verspreidde en sommigen een allergische reactie ontwikkelden na inname van het water, ging de gebouwbeheerder op onderzoek uit. Na consultatie van de bewakingsbeelden op het dak kwam de onfrisse waarheid aan het licht.

Aan de kiem van de burenruzie ligt de 69-jarige Lin, die enkele jaren geleden een deel van zijn appartement begon te verhuren aan telefoonbedrijven om er netwerkapparatuur te installeren. Hij ontving daarvoor 12.000 Taiwanese dollar (342 euro) per maand. Het materiaal werd echter zonder medeweten van zijn buren geplaatst. Die dienden in 2017 klacht in, waarna het hele boeltje opgedoekt werd.

Baden in de watertank

De rancuneuze Lin zag zijn nieuwe bron van inkomsten droogvallen en zinde op wraak. Tussen juni 2017 en juli 2018 begaf de man zich één keer per maand op het dak van zijn woontoren. Op camerabeelden is te zien hoe hij met een ladder tot bij de watertank klimt. Naar verluidt zou hij de tank als bad gebruikt hebben, om er vervolgens zijn behoefte te doen en te urineren.

De politie werd erbij gehaald en er werd een rechtszaak aangespannen tegen de man, die ook de liftbesturing en waterleidingen beschadigd zou hebben. De rechter veroordeelde hem wegens het in gevaar brengen van de volksgezondheid tot 20 maanden cel en een boete van 160.000 Taiwanese dollar (4569 euro).

Lees Verder
Advertisement
Dit vind je mss ook leuk...

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top