HomeNieuwsVideoVader confronteert lerares (28) die in klaslokaal seks had met zijn 13-jarige...

Vader confronteert lerares (28) die in klaslokaal seks had met zijn 13-jarige zoon (video)

In maart 2018 werd Brittany Zamora gearresteerd nadat de ouders van een 13-jarige jongen pikante berichten ontdekten op zijn smartphone.

De berichten werden verstuurd door de lerares van de jongen. En ze zijn meer dan expliciet. “Ik wou dat je hier bij mij was”, stuurde ze. “Je wordt sexyer met de dag”, liet ze ook aan de jongen weten.

Achteraf bleek ook dat Brittany seks had met de jongen, in een klaslokaal waar ook andere leerlingen aanwezig waren. Ook stuurde ze naaktfoto’s naar de jongen.

Op bovenstaande video horen we een gesprek tussen Brittany en de vader van de jongen. Maar ook de stem van Brittany’s man is te horen. Hij verdedigt zijn vrouw zelfs. “Brittany is altijd een goeie lerares geweest. Vijf jaar lang heeft ze veel gedaan voor de leerlingen. En ze heeft een grote fout gemaakt”, laat de man weten. “Jouw vrouw besloot om een monster te zijn en te azen op een kind. Ze heeft mijn 13-jarige zoon mentaal getekend voor het leven”, reageert de vader.

Ondanks het overweldigende bewijs, heeft Brittany toch ‘niet schuldig’ gepleit. Tot er een uitspraak volgt, blijft ze opgesloten. Tenzij iemand haar borg betaalt van 250.000 dollar.

Foto: Twitter

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels