HomeNieuwsVideoTrucker kan maar NIPT frontale crash met caravan vermijden (video)

Trucker kan maar NIPT frontale crash met caravan vermijden (video)

Straffe beelden uit Inverleigh, Victoria, in Australië. Daar wist een vrachtwagenchauffeur maar nipt een personenwagen met caravan te ontwijken. Die laatste verloor echter de controle over het stuur en kwam over beide rijstroken tot stilstand. Van de caravan zelf bleef niet veel over.

Hoe weinig internetgebruikers te spreken zijn over de bestuurder van de personenwagen, des te meer vinden ze de reflexen van de trucker indrukwekkend. “Heel veel complimenten aan de vrachtwagenchauffeur in kwestie, een frontale crash vermijden en de controle niet verliezen, chapeau! Dit is hoe een alledaagse held eruitziet”, zo laat één persoon weten.

”Nooit meegemaakt”

Een andere kijker schreef in de commentaren: “Ik snap dat er ongelukken gebeuren, maar ik ben nog nooit in de situatie terechtgekomen waarbij ik mezelf aan de verkeerde kant van de baan bevond en inreed tegen het verkeer in. Dat is next level!” De beelden zijn vastgelegd door een dashcam van een achterligger op 6 mei. Ondertussen is de video bijna 100.000 keer bekeken.

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels